Hengelo, 27 maart 2020

Vanaf 1 juni gaan we live met Syntrus Achmea!

Met trots kunnen we melden dat we afgelopen week het contract tekenden met Syntrus Achmea. Vanaf 1 juni gaan we live, dat betekent dat er vanaf dat moment circa 2.000 woningen door ons platform en apps lopen! Syntrus Achmea is hiermee de eerste grote woningverhuurder in het middensegment, die deze stap heeft gezet. In totaal houdt Syntrus Achmea namens zijn klanten (pensioenfondsen en andere institutionele beleggers) ruim 23.500 woningen in portefeuille.

Hogere huurderstevredenheid en minder CO2-uistoot

“In eerste instantie willen wij met de inzet van deze nieuwe technologieën de huurderstevredenheid vergroten en de CO2-uitstoot verlagen”, zegt Annemarie Maarse, Residential & Healthcare Director bij Syntrus Achmea. “Daarnaast verrijken we onze kennis over het dagelijkse onderhoud. Daar kunnen we onze processen en voorwaarden op aanpassen, wat op termijn zal leiden tot een efficiëntere inrichting en dus lagere kosten voor onze klanten.”

Lees hier het persbericht: 

Ziezodan in de innovatie strategie

De innovatie past in de vorig jaar gelanceerde ESG-strategie van Syntrus Achmea, waarin een hogere huurderstevredenheid en minder CO2-uistoot belangrijke onderdelen zijn. Eind vorig jaar werd in Duivendrecht al een stap gezet in het ‘slimmer’ maken van 129 nieuwe woningen. Het functioneren van de verwarming en de ventilatiesystemen worden op afstand gemonitord. Het onderhoudsbedrijf komt alleen nog langs bij storingen. Naast Ziezodan werkt Syntrus Achmea in de pilot met de reparatieverzoeken samen met PHB De Combi, PHB Deventer en Rebo Vastgoed Management.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden