5 mei 2022

Maak kennis met Annelies en Simona

Bel je naar onze klantenservice? Dan krijg je één van onze KCC-collega’s aan de lijn. We stellen ze graag aan je voor! Vandaag zijn de eerste twee collega’s aan de beurt: Annelies en Simona. Ook wel bekend als de mama’s van Ziezodan. ;-) Want ze staan altijd klaar voor de bewoners én het Ziezodan team.

Kennismaken met...

Annelies

Annelies is een bekend gezicht bij Ziezodan, ze werkt namelijk al bijna twee jaar bij ons. Ze heeft inmiddels bijna ieder soort reparatieverzoek voorbij zien komen in ons platform. Annelies kan je dus heel goed verder helpen. In haar vrije tijd zoekt ze graag de gezelligheid op. Zo gaat ze regelmatig uit eten met vriendinnen of familie. De kans is bijvoorbeeld groot dat je haar bij Umami in Hengelo tegenkomt, één van haar favoriete restaurants. En wist je dat Annelies ook een hond heeft? Lotje is, naast haar man en zoon, haar grote liefde.

Kennismaken met...

Simona

Hoor je tijdens het telefoongesprek soms wat Italiaanse woorden? Dan heb je Simona aan de lijn! Deze harde werker werkt ruim een jaar bij Ziezodan en weet van de hoed en de rand. In haar vrije tijd zit deze levensgenieter niet graag stil. Simona gaat er graag op uit met haar zoons, ze zingt karaoke en houdt van lekker eten. We hopen dat ze binnenkort een keer voor ons wil koken, met haar Italiaanse roots kan ze namelijk heerlijke pasta’s en lasagnes maken. Fun fact: wist je dat Simona graag het spel Fortnight speelt? Pas maar op, ze maakt je zo in. ;-)

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden