Hengelo, 18 februari 2021

Disruptie in de wereld van vastgoedonderhoud

Disruptie in de wereld van vastgoedonderhoud

Onlangs ontvingen wij bezoek van VG visie op ons kantoor in Hengelo. In het kader van de ‘Wintergasten serie’ zijn wij uitgenodigd om een podcast te maken. In deze serie komen persoonlijke en zakelijke visies samen. Michiel Pot en Simon Helder vertellen in een interview met Roelof Hemmen over het vereenvoudigen en efficiënter maken van het proces van reparatieonderhoud. Het gaat natuurlijk over Ziezodan, een simpel platform dat de gebruikers centraal zet. Tevens vertellen zij over de meerwaarde die het oplevert binnen de woningcorporatie sector.

Disruptief

Tijdens deze podcast vertellen Michiel en Simon over het gebruik en gemak van het platform, hoe het processen versimpeld en hun visie voor de toekomst. Op de vraag hoe disruptie plaatsvindt binnen Ziezodan, stelt Michiel Pot: “Onze disruptie is het feit dat wij het proces, de mensen, de systemen en het bedrijfskundig model van vastgoedonderhoud, reparatieonderhoud zo extreem versimpelen dat het bestaande proces zoals het nu loopt volledig onderschuift. (….) Maar het vraagt lef om het bestaande proces los te laten, en dat is vaak waar het moeilijk wordt.”

Persoonlijke visie

Wie zijn Michiel en Simon? Wie van de twee is het creatieve brein, en hoe zijn Michiel en Simon bij Ziezodan terecht gekomen?

Benieuwd naar het hele verhaal?
Laat je inspireren en start hier de podcast: 

Podcast VG Visie - Michiel Pot & Simon Helder in gesprek met Roelof Hemmen

 

 

 

Het laatste nieuws

Niks missen van Ziezodan?

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons laatste nieuws, tips en whitepapers rechtstreeks in je mailbox.
Aanmelden
Vestiging Hengelo Haaksbergerstraat 67 7554 PA Hengelo
Vestiging Amsterdam Van der Madeweg 1 1099 BS Amsterdam