Amsterdam, 27 juni 2019

Goud en Zilver tijdens Dutch Interactive Awards 2019!

Bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards 2019 hebben we samen met ons digitale bureau Adwise Your Digital Brain twee awards gewonnen: zilver voor de categorie Service en goud voor de categorie Tools. Een geweldige prestatie! De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve online werk van Nederlandse bureaus.

In de prijzen

Bij de DIA’s wonnen wij twee awards in de categorieën Tools en Service samen met ons digiale bureau Adwise. In deze twee categorieën namen onze cases het op tegen onder andere Albert Heijn, Volvo, Heineken en de Staatsloterij. We wisten zilver voor de categorie Service en goud voor de categorie Tools mee te nemen naar Twente.

Deze awards betekenen een mooie bekroning op ons werk en waardering voor onze inspanningen. Maar belangrijker misschien nog wel, is de erkenning vanuit de professionals, die inzien hoe vernieuwend ons platform is. De potentie is enorm en dat wordt gezien!

Categorie Service (winnaar zilver)

Het jury oordeel:

"Ziezodan is een platform waar we het kip-ei-probleem voldoende aandacht zien geven. Zowel voor huurders makkelijk is om storing te melden met feedback over snelheid van de oplossing, als ook de transparantie voor corporaties. Heeft veel perspectief voor bredere uitrol. Past in de tijdsgeest van platformiseren."

Categorie Tools (winnaar goud)

Het jury oordeel:

"Met deze tool worden alle partijen in vastgoed samengebracht: huurders, beheerders, en onderhoudsbedrijven. Mooie koppeling van een chatbot en interne systemen. De melding van een storing is drastisch verkort, telefonische communicatie is enorm verminderd en de digitale meldingen zijn fors gestegen. Een eco-systeem zoals dit bestaat nog niet elders. Deze tool maakt veel mensen blij. Extra knap omdat er geen innovatieve cultuur is in deze branche."

Samenwerking Adwise & Flowfabric

Ruim een jaar geleden begonnen wij samen met Adwise en FlowFabric aan de ontwikkeling van een ons platform.

Over Adwise

Wij werken nauw samen met Adwise, onze digitale transitie partner. Meer dan 100 innovatieve en creatieve professionals staan hier dagelijkse tot onze beschikking om de optimalisaties en gebruiksvriendelijkheid van ons platform te waarborgen. Daarnaast zoeken zij constant naar manieren om nieuwe technieken te implementeren en ons merk de beleving te geven, die het verdient.

Over FlowFabric

Samen met de slimme developers van FlowFabric bouwen en optimaliseren we de architectuur van het platform. Waar data en analyse samenkomen tot dynamische applicaties. Zij integreren alle systemen zodat we de best mogelijke inzichten en gebruikservaringen kunnen beloven.

Niks missen van Ziezodan?

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons laatste nieuws, tips en whitepapers rechtstreeks in je mailbox.
Aanmelden
Vestiging Hengelo Haaksbergerstraat 67 7554 PA Hengelo
Vestiging Amsterdam Van der Madeweg 1 1099 BS Amsterdam