9 juni 2022

Nieuwe collega’s: Katja en Heidi

Ontmoet onze nieuwe collega’s Heidi en Katja! Alhoewel nieuw… inmiddels lopen ze al even mee bij ons Klant Contact Centrum. Grote kans dat je ze dus aan de lijn krijgt als je naar ons KCC belt. We stellen ze graag aan je voor. Wat hebben Katja en Heidi bijvoorbeeld met Engeland en Brussel? Lees snel verder!

Kennismaken met...

Heidi

Heidi is sinds maart te vinden bij ons KCC. Ze weet haar weg goed te vinden in het Ziezodan platform en helpt de bewoners graag verder. Je ziet Heidi niet snel koffie drinken, met haar Engelse roots is ze namelijk een echte theeliefhebber. Als Heidi niet aan het werk is dan brengt ze graag tijd door met haar gezin en familie. Ook leest ze graag thrillers en romans. Maar… je vindt Heidi niet met een boek op het strand. Tijdens haar vakantie bezoekt ze liever bezienswaardigheden met veel geschiedenis en cultuur. Haar favoriete vakantieland? Engeland natuurlijk!

Kennismaken met...

Katja

Katja werkt sinds februari bij Ziezodan en heeft inmiddels al heel wat reparatieverzoeken voorbij zien komen in ons platform. Is het even wat drukker? Dat is voor Katja geen probleem, zij is altijd de rust zelve. In haar vrije tijd maakt ze graag wandelingen in de natuur, doet ze aan yoga en maakt ze gezonde baksels. Het liefst met haar favoriete ingrediënt pindakaas. ;-) Ook is Katja regelmatig in Brussel om haar vriend op te zoeken. Ga je dus voor een citytrip naar Brussel? Dan ben je bij Katja aan het goede adres voor tips!

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden