Amsterdam, 16 juni 2020

Podcast: Vastgoed Visie met Michiel Pot en Roelof Hemmen

Podcast: Michiel Pot - Roelof Hemmen

In de Amsterdamse Vastgoedweek werd Michiel Pot (directeur Ziezodan) geïnterviewd door Roelof Hemmen van VG Visie. Michiel sprak openhartig over zijn grootste successen, de grootste fuckup, het kantelpunt in zijn leven en de meest inspirerende concullega. Over het ontstaan van het platform en service organisatie Ziezodan die de frictie in de keten oplost. Zij brengen huurders, onderhoudspartijen en vastgoedbeheerders samen. Hoe vereenvoudigen zij het proces, en wat is de kunst om dit platform op een simpele manier gebruiksvriendelijk te faciliteren en zo waarde toe te voegen? En over de ambitie om te groeien.

Podcast beluisteren

podcast-opnames-vastgoedvisie

Heb je de uitzending gemist? Luister 'm hier terug:

VG Visie De Amsterdamse Vastgoedweek # 7 Michiel Pot algemeen directeur Ziezodan

Over VG Visie

VG Visie is het journalistieke antwoord op de groeiende behoefte om kennis en ervaringen uit te wisselen en te delen. Een bundeling van visies, analyses over steden, interviews en succesverhalen met beslissers, bestuurders en ondernemers in steden. Met artikelen die een relevante bijdrage leveren aan de branche overschrijdende dialoog tussen stakeholders over de optimalisatie en de vitalisering van (binnen)steden en winkelcentra in een dynamische wereld. VG Visie heeft altijd een relatie met de stad, omdat daar alle visies samen komen. Een compleet tijdschrift dat u als lezer visies, analyses, trends en verhalen aanreikt. VG Visie faciliteert een sectorbrede dialoog over de verbetering en vitalisering van (binnen) steden op het gebied van wonen, winkelen en werken in een dynamische wereld.

Persoonlijke verhalen en visies door mensen die in steden het verschil maken met hun daadkracht, aanpak en lef op het snijvlak van vastgoed, ondernemerschap en de stad.

Het laatste nieuws