Hengelo, 7 oktober 2021

Zien we je op de PROVADA?

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten op de PROVADA van dinsdag 26 oktober t/m donderdag 28 oktober 2021! Wij zijn te vinden op het Provada Future plein! Dit is het domein voor proces innovaties, technologische innovaties en inspiratie voor de vastgoedsector. Op dit plein is een inspirerend programma gecreƫerd voor iedereen die bezig is met de toekomst van Nederland. Een toekomst met een betere bebouwde werk- en leefomgeving. PROVADA faciliteert de verbinding tussen technologie en vastgoedbedrijven.

Een Service-platform

Zoals je weet zijn wij een ‘service-platform’ in het vastgoed- & onderhoudsdomein en brengen wij huurders, onderhoudspartijen en vastgoedbeheerders samen. We vereenvoudigen het proces van dagelijks onderhoud door middel van een gebruiksvriendelijk platform. Inmiddels zijn wij ruime tijd actief en werken we samen met onder andere: Syntrus Achmea Real Estate & Finance, MVGM, REBO Vastgoed Management en Hoekstra Vastgoed.

Maak een afspraak

Wil je ons ontmoeten en je laten laten inspireren? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen of kom langs bij onze stand op het PROVADA Future plein. Je kunt live bij ons een melding maken in het platform. Doe je dit binnen 3 minuten én vind jij de juiste sleutel? Dan wacht er een mooie prijs op je!

 

Plan hier een afspraak
Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden