Hengelo, 19 november 2020

Zilver bij International Customer Experience Awards 2020!

Vanaf de eerste schetsen tot en met de implementatie van onze eerste klanten hebben de gebruikers altijd centraal gestaan binnen Ziezodan. Een disruptieve aanpak in de wereld van vastgoedonderhoud was nodig om de huurder echt op 1 te zetten, de monteur de waardering te geven die hij verdient en de vastgoedeigenaren inzicht en transparantie te bieden in de keten van reparatieonderhoud.

Internationale erkenning


Trots waren we met de erkenning van International Customer Experience Awards door als Finalisten te zijn aangewezen in 2 categorieën: ‘Best use of digital - Customers at the heart of everything’ & ‘Best use of mobile’. Vandaag was het de taak aan Michiel Pot en Simon Helder om in beide categorieën de internationale jury te overtuigen van de enorme positieve impact die de Ziezodan dienstverlening heeft in de keten van reparatieonderhoud.

Trots zijn we dan ook met het winnen van twee zilveren awards in de categorieën Best Use of Digital & Best use of mobile. Dit geeft veel energie om samen met het Ziezodan Team het komende jaar wederom veel nieuwe klanten aan te sluiten en ons te blijven uitdagen en ontwikkelen het elke dag een beetje beter te doen voor onze gebruikers en klanten.

Twee categorieën

De jury beloont cases waarbij het duidelijk is dat de gebruiker echt centraal staat in het ontwerp en ontwikkelingsproces.

Best Use of Digital

If your organisation takes full advantage of the various digital tools available to enhance the customer experience, this award is for you!

 

Best Use of Mobile

A majority of searches now take place on mobile: if your organisation is making the most of these developments and creating outstanding mobile CX, this award is for you.

Whitepaper

Klantloyaliteit in vastgoedwereld: 4 principes van Low Effort bedrijven

Als vastgoedbeheerder klantgemak centraal stellen in alle processen en services is de sleutel tot klantloyaliteit. Maar hoe doe je dat? Ontdek in dit whitepaper de 4 principes van Low Effort bedrijven.

Download het whitepaper »

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden