Hengelo, 17 juni 2021

Wij zijn er voor iedereen die duurzaam en makkelijker vastgoed onderhoud wil!

VG Visie Zomer - Michiel Pot en Simon Helder

Ongekend onderhoudsgemak. Dat is wat Ziezodan op disruptieve manier biedt aan huurders, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven. En óók aan alle andere partijen die betrokken zijn bij het reparatie-onderhoud aan de miljoenen huurwoningen in Nederland.

Artikel VG Visie Zomer 21'

De vraag is niet of maar wanneer Ziezodan de wereld van het vastgoedonderhoud gaat veroveren. Dat is de stellige overtuiging van Michiel Pot (algemeen directeur) en Simon Helder (operationeel directeur). Zij zagen de uitrol van het innovatieve ecosysteem vertraagd worden door de coronacrisis. Dankzij de samenwerking met onder andere MVGM en REBO Vastgoed lijkt acceleratie echter nog slechts een kwestie van tijd. 

Lees hier het hele artikel

Hoe slim is uw vastgoedonderhoud?

Voor alle vastgoedinvesteerders, portfolio managers en asset managers die wel wat inspiratie rondom het digitaliseren kunnen gebruiken, stellen we onze digitale check voor reparatieonderhoud vrijblijvend beschikbaar. Download de checklist en ontdek de verbeterpunten voor uw organisatie.

Download de gratis checklist

Over VG Visie

VG Visie is het journalistieke antwoord op de groeiende behoefte om kennis en ervaringen uit te wisselen en te delen. Een bundeling van visies, analyses over steden, interviews en succesverhalen met beslissers, bestuurders en ondernemers in steden. Met artikelen die een relevante bijdrage leveren aan de branche overschrijdende dialoog tussen stakeholders over de optimalisatie en de vitalisering van (binnen)steden en winkelcentra in een dynamische wereld. VG Visie heeft altijd een relatie met de stad, omdat daar alle visies samen komen. Een compleet tijdschrift dat u als lezer visies, analyses, trends en verhalen aanreikt. VG Visie faciliteert een sectorbrede dialoog over de verbetering en vitalisering van (binnen) steden op het gebied van wonen, winkelen en werken in een dynamische wereld.

Persoonlijke verhalen en visies door mensen die in steden het verschil maken met hun daadkracht, aanpak en lef op het snijvlak van vastgoed, ondernemerschap en de stad.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden