10 maart 2022

Ontmoet onze nieuwe collega Koen

Maak kennis met onze nieuwe collega! Koen is deze week begonnen als Business Developer bij Ziezodan. Hij studeerde Facility Management aan hogeschool InHolland en kwam tijdens zijn studie al in aanraking met de vastgoedwereld. Hij deed zijn afstudeerstage bij een vastgoedspecialist en ging daarna fulltime aan de slag bij een vastgoedeigenaar. Hierbij leerde hij vanuit verschillende invalshoeken de vastgoedwereld kennen.

Niet lang daarna kwam Ziezodan op zijn pad. Koen wordt blij van innoveren, dienstverlening en data. Een perfecte match met Ziezodan dus. Koen: “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan en om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het Ziezodan platform”. Daarbij houdt Koen altijd oog voor alle partijen: huurders, vastgoedeigenaren, woningcorporaties en onderhoudspartijen. Want dat is nou typisch Koen, hij maakt makkelijk contact met mensen en staat open voor iedereen.

Als Koen niet aan het werk is dan gaat hij eropuit met vrienden of familie. Het liefst gaat hij op stedentrips. Rome, Bilbao, Hong Kong of Barcelona… Dat maakt hem niet uit. Zolang er goed weer, veel cultuur, lekker eten en genoeg ontspanning is, dan is Koen tevreden!

Welkom bij het team Koen!

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden