Hengelo, mei 2022

Werkvoorbereiders in het zonnetje: Ordelman

Een goede voorbereiding is het halve werk. Want waar is de vakman als hij niet het juiste gereedschap in de bus heeft liggen? Werkvoorbereiders plaatsen bestellingen voor het materiaal, houden de orders en de planning in de gaten en zijn een spin in het web voor de monteurs. Daarom zijn monteurs en werkvoorbereiders een goed team. #teamwork. Na de vakmannen zetten we daarom ook graag de werkvoorbereiders in het zonnetje!

Het Ziezodan dashboard

Door middel van het Ziezodan dashboard kan een vastgoedbeheerder de voortgang van de reparatieverzoeken van huurders monitoren. Wij zijn in de cijfers gedoken en naar aanleiding van het aantal openstaande orders en het totale aantal objecten kwam er een duidelijke winnaar naar boven: Ordelman! Met maar vier openstaande orders van het afgelopen halfjaar zijn deze werkvoorbereiders duidelijk goed bezig. Gefeliciteerd, super gedaan!

Op bezoek bij Ordelman

Onze collega’s Simon en Iris gingen samen met een camera en een leuk presentje op bezoek bij Ordelman in Arnhem. Benieuwd hoe zij het aantal open orders zo laag houden? In onderstaande video vertellen ze wat zij doen voor de huurders en monteurs en geven ze nog een aantal tips!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden