Hengelo, 30 december 2020

We gaan toekomstproof het nieuwe jaar in!

We gaan toekomstproof het nieuwe jaar in

We sluiten 2020 feestelijk af, want we zijn opnieuw genomineerd! Dit keer voor de Real Estate Futureproof Awards, in de categorie: PropTech bedrijf 2020.

Wat zijn de Futureproof Awards?

De Futureproof Awards is het grootste online bouw- en vastgoedevenement van Nederland. Hier komen alle belangrijke besluitvormers uit de sector bijeen om inzicht te verkrijgen in nieuwe trends, kennis te delen en commerciële relaties op te bouwen met geavanceerde technologiebedrijven.

De reden voor onze nominatie

Momenteel inventariseren we welke apparaten en elementen er in woningen zitten om storingsmeldingen, te linken aan soorten materiaal en typen producten. Met deze data gaan we de komende tijd een steeds grotere voorspellende waarde creëren. In de toekomst kunnen we dat voor zijn, met nog slimmere data en sensortechniek. We weten dan precies wanneer een kraan aan het eind van zijn levensduur komt. In plaats van wachten tot een huurder een storing meldt, kunnen we voor die tijd iemand langs sturen om het onderdeel te vervangen. Zo gaan we voor een toekomst waarin klantgemak en duurzaamheid voorop staan.

Stemmen!

Wij vinden onszelf natuurlijk Futureproof, maar we kunnen uw hulp goed gebruiken.

Breng HIER uw stem uit! (Stemmen kan tot 10 januari).

Alvast bedankt voor uw stem en een bruisend 2021 gewenst!

 

 

 

Het laatste nieuws

Niks missen van Ziezodan?

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons laatste nieuws, tips en whitepapers rechtstreeks in je mailbox.
Aanmelden
Vestiging Hengelo Haaksbergerstraat 67 7554 PA Hengelo
Vestiging Amsterdam Van der Madeweg 1 1099 BS Amsterdam