Hengelo, 24 november 2020

Vastgoed Visie Wintergasten - Dit is reparatie-onderhoud 3.0

VG Visie Wintergasten - Michiel Pot en Simon Helder

Ondoorzichtig. Inefficiënt. Klantonvriendelijk. Dat is in veel gevallen de praktijk van reparatie-onderhoud. Ziezodan doet het anders. Op ons innovatieve platform staat de huurder op 1. Duur? Integendeel! Efficiënt onderhoud is juist lucratief voor vastgoedbeheerders, is de ervaring van Michiel Pot en Simon Helder. In dit artikel vertellen Michiel Pot & Simon Helder over het ongemak en het gemak van het reparatieproces. Want 'een efficiënt reparatieproces en klanttevredenheid gaan hand in hand.’ Wil je meer lezen over reparatie-onderhoud 3.0?

Artikel Wintergasten

 

 

Lees hier het hele artikel over reparatie-onderhoud 3.0:

VG Visie Wintergasten Reparatie-onderhoud 3.0

Hoe slim is uw vastgoedonderhoud?

Voor alle vastgoedinvesteerders, portfolio managers en asset managers die wel wat inspiratie rondom het digitaliseren kunnen gebruiken, stellen we onze digitale check voor reparatieonderhoud vrijblijvend beschikbaar. Download de checklist en ontdek de verbeterpunten voor uw organisatie.

Download de gratis checklist

Over VG Visie

VG Visie is het journalistieke antwoord op de groeiende behoefte om kennis en ervaringen uit te wisselen en te delen. Een bundeling van visies, analyses over steden, interviews en succesverhalen met beslissers, bestuurders en ondernemers in steden. Met artikelen die een relevante bijdrage leveren aan de branche overschrijdende dialoog tussen stakeholders over de optimalisatie en de vitalisering van (binnen)steden en winkelcentra in een dynamische wereld. VG Visie heeft altijd een relatie met de stad, omdat daar alle visies samen komen. Een compleet tijdschrift dat u als lezer visies, analyses, trends en verhalen aanreikt. VG Visie faciliteert een sectorbrede dialoog over de verbetering en vitalisering van (binnen) steden op het gebied van wonen, winkelen en werken in een dynamische wereld.

Persoonlijke verhalen en visies door mensen die in steden het verschil maken met hun daadkracht, aanpak en lef op het snijvlak van vastgoed, ondernemerschap en de stad.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden