Hengelo, 15 juni 2021

Zilver bij International Digital Experience Awards 2021!

We zijn erg blij en trots om te melden dat Ziezodan zilver heeft gewonnen bij de International Digital Experience Awards 2021 in de categorie: ‘Best Use of a Digital Platform!’

Internationale erkenning

De internationale erkenning van het Ziezodan platform maakt ons enorm trots.

Vanaf de eerste schetsen van Ziezodan hebben wij de huurder centraal gezet in de wereld van het Reparatieonderhoud. Deze erkenning laat blijken dat dit wordt gezien en gewaardeerd.

Trots zijn we met het winnen van een zilveren award in de categorie 'Best use of digital platform'. Dit geeft veel energie om samen met het Ziezodan Team het komende jaar wederom veel nieuwe klanten aan te sluiten. Hiervoor blijven we ons ontwikkelen en uitdagen om het elke dag een beetje beter te doen voor onze gebruikers en klanten.

Categorie

De jury beloond cases waarbij het duidelijk is dat de gebruiker echt centraal staat in het ontwerp en ontwikkelingsproces.

Best Use of a Digital Platform

This is an ideal category for companies to showcase their successful partnerships with digital platform providers. We want to know about end-to-end solutions connecting businesses to their stakeholders, their customers and the community in seamless, innovative and collaborative ways.

Bekijk alle categorieën

Hoe slim is uw vastgoedonderhoud?

Voor alle vastgoedinvesteerders, portfolio managers en asset managers die wel wat inspiratie rondom het digitaliseren kunnen gebruiken, stellen we onze digitale check voor reparatieonderhoud vrijblijvend beschikbaar. Download de checklist en ontdek de verbeterpunten voor uw organisatie.

Download de gratis checklist
Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Niks missen over onze innovaties in Vastgoed onderhoud? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden