Ziezodan: jouw partner voor reparatieonderhoud

Kenniscentrum

Wij hebben de belangrijkste trends, ontwikkelingen en onze visie op reparatieonderhoud voor jou op een rijtje gezet.

Whitepaper | Signaleren achter de voordeur

Tijdens de bezoeken van de vakman ziet en hoort hij of zij van alles, zowel technisch als sociaal. Bijvoorbeeld de soorten keukenapparatuur, de staat van de woning, onrechtmatig gebruik van de woning of een niet-pluis gevoel. Benieuwd naar hoe je dit goed aanpakt? Of hoe dit werkt in de praktijk? We delen het allemaal in deze whitepaper.

Download de whitepaper

Whitepaper | Samenwerken aan onderhoud

Wil je het reparatieonderhoud klantvriendelijker, efficiënter en duurzamer maken? Ontdek hoe je dit op eenvoudige wijze kunt realiseren door bewoners en servicepartners te verbinden via één platform.

Voor vastgoedbeleggers

Voor woningcorporaties

Whitepaper | Klantloyaliteit in de vastgoedwereld

We zien steeds meer initiatieven in de vastgoedwereld waarbij gesproken wordt over klanten in plaats van huurders. De hedendaagse klant wil geen gedoe en verwacht ook in reparatieonderhoudsprocessen een Coolblue-ervaring, oftewel een low effort service. In deze whitepaper delen we vier principes van low effort service. 

Download de whitepaper

Whitepaper | Reparatieonderhoud opnieuw uitgevonden: meer tevreden huurders en minder kosten.

Hoe realiseer je echte vernieuwing in het reparatieonderhoudsproces? In deze whitepaper leggen wij uit hoe het proces eenvoudiger, efficiënter en gebruiksvriendelijker kan.  

Download de whitepaper

Videoserie | De wereld van Ziezodan

We nemen je graag stap voor stap mee in onze dienstverlening. In deze videoserie zie je wat voor effect Ziezodan heeft op de keten van reparatieonderhoud.

Bekijk de videoserie

Neem contact op

Wil je meer weten over Ziezodan voor woningcorporaties? Neem contact op met onze Business Developer Koen Dons via koen.dons@ziezodan.nl of 06 34 24 95 17.

 

Niks missen van Ziezodan?

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons laatste nieuws, tips en whitepapers rechtstreeks in je mailbox.

Aanmelden
Vestiging Hengelo Haaksbergerstraat 67 7554 PA Hengelo
Vestiging Amsterdam Van der Madeweg 1 1099 BS Amsterdam